IN-LIVEN probiotikus szuper élelmiszer

150 g 14300.-

Tények a laktobacillus baktériumról

Naponta számtalan környezetkárosító hatásnak vagyunk kitéve: ólom, higany, kadmium, (plusz több mint 4500 mérgező, nehézfémhez hasonló melléktermék), gyógyszerek, oltások stb.
Minél több méreg van a szervezetünkben, annál gyengébb az immunrendszerünk és fontos folyamatok nem tudnak zavartalanul lezajlani.

"A halál a bélrendszerben kezdődik" mondta a Nobel- díjas Ilya Mechnikov.

A jó egészség titka a bélrendszerben található jóindulatú baktériumnak köszönhető.

A laktobacillus baktériumok nagymértékben segítik az egészséges bélflóra kialakulását és a természetes bélflóra jelentős részét alkotják.
Nagy részük más, tejsavat előállító baktériumokkal együtt növeli a "bélbarát baktériumok" és csökkentik a mérgező patogének számát.
A tejsavat termelő laktobacillus baktériumok megváltoztatják az emésztőrendszer pH- értékét, ezáltal a nemkívánatos baktériumok, penészgombák, penész spórák és élesztők, elsősorban a candida, már nem érzik benne jól magukat. Az erjedő baktériumoknak, -melyek az egészségre különösen károsak és görcsös fájdalmat okoznak- sincs esélyük az egészséges bélflórában.
Az aktív, bélbarát baktériumok jelenléte segíti az emésztést, mivel elősegítik a táplálék lebontását. Ahhoz, hogy egy laktobacillussal erjesztett táplálékot megfelelően hasznosítani tudjon a szervezet, rendszeresen élő, aktív baktériumokat kell magához vennie. Feltételezések szerint ezek a baktériumok 3-10 napig az élnek. Csak az aktív képviselőik képesek károsodás nélkül túlélni a gyomor savas és a bél lúgos környezetét, és egészségünket szolgálni.

A baktériumok száma és hitelessége a probiotikus termékekben

Zűrzavar uralkodik a piacon, ami a jelenleg használatos probiotikus termékekben lévő baktériumszámot illeti. Néhány cég azt állítja, hogy termékük milliárdokkal több baktériumot tartalmaz, mint más termékek, és így próbálnak piaci előnyökhöz jutni. A fogyasztók számára ez nagyon megtévesztő és végül is nem más, mint pusztán reklámfogás. A baktériumok kolóniákban élnek és így fejtik ki hatásukat. Tudományosan ezeket a kolóniákat Colony-Forming Units-nek (CFU) nevezik. Néhány cég ezeket a kolóniákat tudatosan szétválasztja, hogy a termékeik baktériumszámát növelje, ami a fogyasztók számára megtévesztő.


A probiotikus termékek legfontosabb tulajdonsága, hogy a bélrendszerbe kerülő jó baktériumok szaporodni tudnak.

A baktériumoknak természetes forrásból kell származniuk és aktívnak kell lenniük, hogy mindazon anyagokat elő tudják állítani, amelyek az egészséges bélflórához szükségesek.
Ahhoz, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy a baktériumok természetes eredetűek- bármilyen kezeléstől mentesek- igazoltan biológiai eredetűnek kell lenniük.
Az In-Liven-t hitelesen organikusnak minősítette az ACO (ausztrál minősítő szervezet), amely a legnagyobb és legszigorúbb az ilyesfajta szervezetek közül, továbbá az IFOAM, és a JAS.



A baktérium egyensúly felbomlásának jelei:
  • allergiák és táplálékokkal szembeni érzékenység
  • súlyproblémák, szénhidrát/ cukor, éhségrohamok
  • gyakori fáradtság, koncentrációs zavar
  • gyakori székrekedés vagy hasmenés
  • emésztési panaszok, pl. savas felböfögés
  • alvásproblémák, éjszakai izzadás
  • fájdalmas izületi gyulladások, izommerevség
  • légzésproblémák, fogíny-és fogbetegségek
  • gyakori megfázások, influenza és fertőzések
  • krónikus élesztőgomba problémák
  • akné, ekcéma, lábgomba
  • súlyos panaszok menstruáció vagy menopauza esetén
Tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy a laktobacillus baktériumok
  • csökkentik a vér koleszterinszintjét
  • javítják a tápanyag-felszívódást, beleértve a kalciumfelvételt
  • csökkentik a magas vérnyomást
  • megszüntetik az emésztési problémákat, szorulást, hasmenést, aknét
  • legyőzik az élesztőgomba okozta fertőzéseket
  • erősítik az immunrendszert
  • B-komplex vitaminokat (niacin, biotin, folsav, riboflavin és B12) termelnek és építenek be a szervezetbe
  • elősegítik a fehérje, szénhidrát és zsíremésztést
  • természetes antibakteriális anyagot termelnek
  • daganat és rákmegelőző hatásuk van
  • szabályozzák a bélben lévő pH-értéket és a sav-lúg egyensúlyt
  • elpusztítják az emésztőrendszerben lévő káros baktériumokat
  • semlegesítik a táplálékkal bevitt adalékanyagokat
Mi teszi tönkre az egészséges bélflórát?
  • antibiotikumok
  • fogamzásgátló szerek
  • szteroid és hormon tartalmú gyógyszerek
  • fluor
  • klór
  • kávé/tea
  • szénsavas italok
  • szintetikus vitaminok
  • sugárzás
  • stressz
  • tartósítószerek
  • adalékanyagok
  • növényvédőszerek
  • műtrágyák
Mi olyan speciális az In-Liveben?

Az In-Liven-ban felhasznált laktobacillus baktériumok 20 éves kutatómunka eredményei, melyeket kizárólag gyümölcsből, zöldségből és gabonából nyerünk.
Laktobacillus baktériumainkat leteszteltük pl. hőség, hideg, klór, só, alkohol és sok, élelmiszerekben előforduló tartósítószerek ellen Az eredmény: egy nagyon erős, ellenálló laktobacilusokból álló "szuper család", melyet sehol máshol nem lehet megtalálni.

Egy hatásos probiotikus termék az alábbi tulajdonságokkal rendelkező baktériumokat tartalmazza:

1. A baktériumok a feldolgozás és a tárolás alatt is aktívak és hatékonyak maradnak
2. Eltűrik a savas gyomor közeget
3. Az epeváladék sem károsítja őket
4. Az emésztőrendszerben szaporodnak és terjednek, és így legyőzik a "káros" baktériumokat

Az In-Liven-ban található teljes értékű táplálék és a barátságos baktériumok sajátos kombinációja forradalmian új áttörés a táplálkozástudomány terén.
Mérceként fogják használni minden SZUPER TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐHÖZ.
A világon semmilyen más táplálék nem ér fel az In-Liven hatékonyságával.

Az egyedülálló összetétel tartalmazza a teljes, 13 szálból álló baktériumcsaládot 26 teljes értékű tápanyaggal kombinálva, melyeket 3 héttel a felhasználás előtt kevernek össze.
Ez alatt a 3-hetes előkészítő időszak alatt ezt a 26 tápanyagot a laktobacilus baktériumok előemésztik, kb. úgy, ahogy később a szervezetünkben történik.
Ha beveszi az In- Liven-t, a szervezete azonnal és könnyen felszívja ezen tápanyagok teljes spektrumát.

És ha az egyik hatóanyagra allergiás vagyok?

Az allergiás reakciók általában visszavezethetőek:
-kompromittáló bélbaktériumokra, melyek hatására a szervezet bizonyos anyagokat már nem tud lebontani.
  • 1. Glutén allergia esetén pl. a gabonafehérjét nem tudja megemészteni.
  • 2. A gabonatermesztés során felhasznált vegyi anyagok elleni túlérzékenységre
Az In-Liven receptúrát a laktobacillusok már előre megemésztették. Ez azt jelenti, hogy a fehérjerészecskék már fel vannak bontva. Minden összetevő ellenőrzötten természetes eredetű, mesterséges vegyszerek nélkül.

In-Liven

Az In-Liven tulajdonképpen egy élő probiotikus szuper élelmiszer koncentrátum! Minden olyan életfontosságú tápanyaggal ellátja Önt, melyre testének naponta szüksége van. Ezen kívül regenerálja és stabilizálja a bélflórát, hogy minden tápanyag megfelelően fel tudjon szívódni.

Tartalmaz:
  • Ellenőrzött ökológiai termesztésből származó, élő anyagok teljes spektrumát.
  • 18 aminosavat,
  • 8 szignifikáns enzimet és esszenciális tápanyagok széles tárházát.
  • 13 féle lactobacillus baktériumot (teljes spektrum)
A receptúra tartalmazza a komplett laktobacillus családot: acidophilus, delbruekii, caseii, bulgaricus, causasicus, fermenti, plantarum, brevis, heleveticus, lactis, bifidus, leichmanni, sporogenes.

Tartalmaz biológiai eredetű spirulinát, mely egyike a kevés, még rendelkezésre álló, nagy hatóanyag tartalmú, abszolút biológiai eredetű tápanyagforrásoknak. Továbbá biológiai eredetű alfalfa füvet, mely komplett fehérje forrás A, B, C, D, E. F, K, vitaminokkal, gazdag kálciumban, magnéziumban, foszforban, káliumban és nyomelemekben. Természetes eredetű zabfüvet, mely magas koncentrációban tartalmaz ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat, fehérjét és élő enzimeket, biológiai eredetű gabonafüvet, mely különösen gazdag klorofilban, és molekulaszerkezetét illetően nagyon hasonlít az emberi vérhez. A klorofil a növény vére és különösen gazdag tápanyagokban.

További, ellenőrzött ökológiai termesztésből származó összetevők: árpa, barna rizs, gabonamagvak, zab, lenmag, Kidney bab, Mung bab, Adzuki bab, vörös lencse, borsó, cékla, burgonya, cukkíni, káposzta, spenót, kínai kel, spárga, brokkoli, kukoricaszirup, Molasse und Saccharomyces Cerevisiae, Saccharomyces Boulardii

Javasolt fogyasztás:
Indító adag: naponta 2 x 1 teáskanálnyi por (10 napig)
Fenntartáshoz: naponta 1 x 1 teáskanálnyi por
Minden esetben egy kis narancslében elkeverve. Ételre (saláta) is lehet szórni.

Fast-Tract

750 ml 15500.-

A világ első hitelesítetten organikus, gluténmentes, probiotikus folyadéka.

Mi a Fast-Tract?

A Fast-Tract egy frissítő, pezsgő folyadék, aktív forrása a jóindulatú lactobacillus baktériumnak, természetes vitamin, ásványi anyag, aminosav és enzimforrás.
A Fast-Tract magas minőségű, probiotikus folyadék, amit egyedülálló természetes, organikus erjesztéses eljáráson keresztül állítanak elő. A Fast-Tract úgy lett kifejlesztve, hogy kész, folyékony közegben magas számú, aktív szintű probiotikus baktériumokat tartalmazzon, ami azonnal fel tud használni az emésztőrendszer.
Az In-Liven, ami por formában kapható, kb. 40 millió, kolóniaalkotó egységet tartalmaz grammonként, ez az a határ, ami elérhető a por formulánkkal. A Fast-Tract folyékony formulával elértünk több, mint 265 millió kolóniaalkotó egységet milliliterenként.

Miért van szükségünk a Fast-Tractra?

Széleskörűen dokumentumokkal alátámasztott, hogy megfelelő probiotikus baktériumforrás hasznos a diéta során, és hogy ezek a tápláléklánc természetes részei. A modern diéta koffeint, cukrot, egyszerű szénhidrátokat, tartósítószereket és túlságosan feldolgozott élelmiszereket tartalmaz. Ezek a faktorok mind csökkent számú probiotkius baktérium szinthez vezetnek a bélrendszerben, megfelelő környezetet biztosítva ez által a rothasztó baktériumok dominanciájának.
A Fast-Tractot rendszeresen tartalmazó diéta segít kiegészíteni a probiotikus baktérium ellátást, és pótolja azok elvesztését a normál testfunkciókon keresztül.

Hogy használjuk a Fast-Tractot?

Mivel a Fast-Tract egy aktív lactobacillus forrás ön-szénsavasító folyadék formájában, ajánljuk, hogy hűtve tárolja a terméket felbontás után. Finoman rázza meg az üveget és lassan csavarja le a kupakot, hogy kiengedje a keletkező gázt. Egy kevés üledék lehet az üveg alján, ami a baktériumok tápanyagául szolgál. Adja hozzá tiszta vízhez, frissen facsart gyümölcs levéhez, adja receptekhez, használja saláta dresszingekhez, vagy igya tisztán.
A Fast-Tract ajánlott minden kezdési program részeként. 30-50 ml Fast-Tract egy teáskanál In-Livennel történő elfogyasztásának hatására az első 10-14 napban megugrik, beindul a jóindulatú baktériumok szaporodása a bélben. 3 havonta tisztító kúra ajánlott: Fast-Tractot használva napi 3 teáskanál In-Livennel 10-14 napos perióduson keresztül.
Igyon Fast-Tractot, hogy gyorsan sínen legyen a gyomra és szervezete egészsége!

Miért gluténmentes a Fast-Tract?

A világ lakosságának 1%-a glutén érzékeny. A Fast-Tract gluténmentes, és kiváló kiindulási pont azoknak, akiknek ételallergiájuk van. Komoly allergiára ajánljuk napi 50-75 ml fogyasztását 10-15 napon keresztül, hogy segítse a jóindulatú baktériumok létrejöttét a belekben, és ezután lehet áttérni az In-Livenre.

Mik a Fast-Tract mellékhatásai?

A probiotikus tápanyagok szedésének elkezdésével együtt járhat az úgynevezett "túlzott emésztés szindróma", ami magában foglal fejfájást, hasmenést, puffadást vagy székrekedést. Más általánosan jelzett mellékhatás a bélgáz. Ezek a mellékhatások a szervezet toxinoktól való megtisztulásának folyamatát mutatják, és csak pár napig tarthatnak, ilyenkor csökkentse kissé az adagot, és fogyasszon több rostot.